• DK
  • DE
  • GB
 

Maj & Juni menu på Broholm Slot

Broholm Slots restaurant og køkken følger årstidens sæsoner. Mange af råvarerne får vi fra lokale leverandører og ildsjæle, de fleste har vi haft privilegiet at samarbejde med i flere år.

Maj og juni - nu kommer lyset og varmen for alvor. Asparges fra Svanninge Bakker, nye små kartofler.
Rabarber og jordbær er ventet med længsel siden sidste år, og vi kan begynde at hente friske krydderurter i vores egen have og ikke mindst plukke vilde urter i skovene omkring os.


AFTENMENU


BAKSKULD
Cremet Rillette, agurk, radise og poppet rug
Kr. 185,-

FRISK FANGST FRA FYNSKE VANDE
Hvidvins-safranskum, majroe og savoykål
Kr 185,- / Som hovedret kr. 315,-

GRØNNE ASPARGES FRA KNABEGAARDEN
Vagtelæg og cremet sauce Mousseline
Kr. 185,-

URTEFASERET UNGHANEBRYST
Med Pancetta, hvide asparges og ramsløg
Kr. 315,- Som hovedret

UDVALG AF TEMPEREREDE OG VELMODNE GÅRDOSTE
Med friskbagt knækbrød samt
sortiment af syltede og henkogte garniture.
Kr. 185,-

RABABER I VARIATION
Som mousse, kompot og syltet med mandelkrokant
Kr. 185,-


Menu med 4 retter kr. 795.- Vinmenu 4 glas vin kr. 495.-
Saftmenu 4 glas kr. 360.-
Menu med 5 retter kr. 895.- Vinmenu 5 glas vin kr. 610.-
Saftmenu 5 glas kr. 450.-
Menu med 6 retter kr. 995.- Vinmenu 6 glas vin kr. 725.-
Saftmenu 6 glas kr. 540.-