Maj & Juni menu på Broholm Slot
Broholm Slots restaurant og køkken følger årstidens sæsoner. Mange af råvarerne får vi fra lokale leverandører og ildsjæle, de fleste har vi haft privilegiet at samarbejde med i flere år.
Maj og juni - nu kommer lyset og varmen for alvor. Asparges fra Svanninge Bakker, nye små kartofler.
Rabarber og jordbær er ventet med længsel siden sidste år, og vi kan begynde at hente friske krydderurter i vores egen have og ikke mindst plukke vilde urter i skovene omkring os.
AFTENMENU
MOSAIK AF RIMMET TORSK
Dildmayo, agurk og sprød radisse
Kr. 185,-
PIGHVAR FRA DANSKE VANDE
Ramsløgsskum og grøn asparges
Kr 185,- / Som hovedret kr. 315,-
HVIDE ASPARGES FRA KNABEGAARDEN
Vadehavsrejer og cremet sauce Mousseline
Kr. 185,-
VARIATION AF POUSSIN SOM STEGT OG CONFITERET LÅR
Nye ærter, syltet kantarel, hønseskum og pommes confit
Kr. 315,- Som hovedret
CREMET GEDEOST
Grøn rabarberkompot og sprød tuile
Kr. 185,-
RABABER I VARIATION
Som sorbet, kompot og syltet med mandelmazarin
Kr. 185,-
Menu med 4 retter kr. 795.- Vinmenu 4 glas vin kr. 495.-
Saftmenu 4 glas kr. 360.-
Menu med 5 retter kr. 895.- Vinmenu 5 glas vin kr. 610.-
Saftmenu 5 glas kr. 450.-
Menu med 6 retter kr. 995.- Vinmenu 6 glas vin kr. 725.-
Saftmenu 6 glas kr. 540.-