• DK
  • DE
  • GB
 

September & Oktober menu på Broholm Slot

Broholm Slots restaurant og køkken følger årstidens sæsoner og derfor råvarerne der passer her. Vi følger vejret og naturen, så vi kan være så friske og lokale som muligt.

September og oktober - en lille rest af sensommer men lyset svinder dag for dag og efteråret melder for alvor sin ankomst. Det er jagttid og vi har ofte flere retter med vildt på menuen. Svampe og rodgrøntsager er også i vores køkken nu.



MENU SEPTEMBER - OKTOBER

RØGET DÅDYR FRA SYDFYNSKE SKOVE
Trøffelmayo, syltet perleløg og sprøde svampe
Kr. 185,-

FRISK FANGST
Med blåmuslingeskum og spinat en branche
Kr. 185,- / Som hovedret kr. 315,-

CANNELONI AF KNOLDSELLERI
Med sprød palmekål, hasselnød og æble
Kr. 185,- / Som hovedret kr. 315,-

FASAN FRA SYDFYN
Som ballotine med lardo, gule beder samt brombær og vildtglace
Kr. 315,- Som hovedret

BAGT KRONDILD FRA ARLA UNIKA
Syltet figen og hyben
Kr. 185,-

SØD KVÆDE OG JORDSKOK
Som blød creme, syltet kvæde og sorbet
Kr. 185,-


Menu med 4 retter kr. 795.- Vinmenu 4 glas vin kr. 495.- Saftmenu 4 glas kr. 360.-
Menu med 5 retter kr. 895.- Vinmenu 5 glas vin kr. 610.- Saftmenu 5 glas kr. 450.-
Menu med 6 retter kr. 995.- Vinmenu 6 glas vin kr. 725.- Saftmenu 6 glas kr. 540.-